Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Honda Jazz

Nieuws: Honda Jazz

Nieuwe Honda Jazz uitgelekt

20.09.2007

De eerste foto´s van de nieuwe Honda Jazz zijn uitgelekt. Het model debuteert volgende maand op de Tokyo Motor Show en komt eind 2008 naar ons land. De nieuwe Jazz is herkenbaar, maar toch compleet nieuw. Een sportievere tint moet de Honda Jazz aantrekkelijker maken.

Nieuws Honda JazzIn zijn huidige gedaante loopt de Jazz alweer mee sinds 2002. In 2004 heeft een kleine facelift het model weer helemaal up-to-date gemaakt. Maar het is nu toch echt tijd voor een opvolger moet Honda hebben gedacht. Op de Tokyo Motor Show debuteert het volledig nieuwe model.

Herkenbaar als Honda

De Honda Jazz is zoals gezegd compleet nieuw, maar wel herkenbaar. De algemene lijnen doen nog denken aan zijn voorganger, maar alle details maken de Jazz tot een moderne hatchback. Het front is geinspireerd op dat van de Civic en ook de koplampen hebben iets herkenbaars. Aan de achterzijde heeft de Jazz enige overeenkomsten met de FR-V. Kortom, qua styling een echte Honda.

Mogelijke sportieve variant

Nieuws Honda JazzGedetailleerde informatie over het model is nog niet bekend. Deze eerste foto´s zijn namelijk uitgelekt en niet voorzien van enige info. Wat wel valt af te leiden is dat de auto mogelijk ook als RS leverbaar wordt. Dat zou betekenen dat Honda ook een sportievere variant op de planning heeft staan. Overigens is de naam Fit de Japanse naam voor de Jazz.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model