Afdrukken Stuur door via E-mail  
 
Afdrukken Stuur door via E-mail  
Nieuws: Honda Jazz

Nieuws: Honda Jazz

Kakelverse Honda Jazz laat zich zien

01.07.2013

Deze beelden van de nieuwe generatie Honda Jazz hadden we voorlopig nog niet mogen zien. De afbeeldingen lekten echter uit, waardoor we vast een eerste blik op de Japanse nieuwkomer kunnen werpen.

Aanvankelijk lijkt het erop dat de Honda op de foto's een ingrijpend vernieuwde versie van de huidige Fit/Jazz is, maar zodra je onder andere let op het gedeelte rond de A-stijl betreft het toch een compleet nieuwe auto. Honda blijft gewoon trouw aan het bestaande profiel. Ook de nieuwe Jazz gaat het als compacte MPV weer opnemen tegen auto's als de Ford B-max, Toyota Verso-S en Citroën C3 Picasso.

Civic
Kenmerkend aan de nieuwe Jazz is het front dat is ontleend aan dat van de Civic en de Insight. De voorzijde met een vlakker liggende, massieve grille die bijna vloeiend overloopt in tevens horizontalere koplampen oogt een stuk minder lief dan dat van de huidige Jazz. Ook de achterzijde doet stoerder aan. De hoge, verticale achterlichten hebben we iets weg van die van de Volvo V70 en de bumper is, net als vooraan, een stuk bonkiger van stuk door de hoekige gaten erin.
Onderhuids zal de Jazz echter nog altijd een lieverdje zijn. Tenminste, de Hybrid-uitvoering die ongetwijfeld in ons land wederom de meeste aftrek zal gaan vinden. Over de hybridetechniek is helaas nog niets bekend, evenals wanneer we de nieuwe Honda Jazz in Europa kunnen verwachten.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model