Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Honda Jazz Hybrid

Nieuws: Honda Jazz Hybrid

Richtprijs Honda Jazz Hybrid

21.10.2010

Honda ‘hybridt’ vrolijk verder met de Jazz Hybrid, de vierde hybride al weer van het Japanse merk. Begin maart staat de ´schoonheid´ in de showroom. Als richtprijs geeft Honda Nederland een bedrag tussen de 19 en 20 mille op. Als dat daadwerkelijk zo is wordt de Jazz Hybride de voordeligste hybride hier te koop.

Honda laat weten dat de opgegeven prijsindicatie geldt voor de Honda Jazz Hybrid Comfort met standaard onder meer climate control, actieve hoofdsteunen, getinte ruiten achter en een radio/CD-speler. Tevens behorend tot de standaarduitrusting zijn in de andere Jazz aanwezige en praktische 'Magic Seats' waarmee het interieur zich in verschillende opstellingen laat verschuiven.

1 op 22,7
JazzMet de komst van de Jazz Hybrid heeft Honda inmiddels vier hybridemodellen in haar programma. Zowel de Honda Civic Hybrid, de Insight, de CR-Z als de Jazz Hybrid zijn voorzien van de IMA hybridetechniek bestaande uit een 1.3 i-VTEC-benzinemotor en een elektromotor en altijd gekoppeld aan een CVT-automaat. De gemiddelde CO2-emissie bedraagt slechts 104 g/km en het brandstofverbruik 4,4 l/100 km. Nog schoner en zuiniger dan de Insight en dus is ook de Jazz Hybrid vrijgesteld van MRB en BPM. Zakelijke rijders tellen slechts 14 procent van de catalogusprijs bij.

Glansrijke start
Honda verwacht dat de Jazz Hybrid, net als in Japan waar er binnen twee dagen 10.000 orders werden geschreven, een groot succes wordt in Nederland. De gunstige prijs heeft hierin een groot aandeel. Twee maanden vooraf aan de marktlancering in maart 2011 maakt Honda de definitieve prijzen en specificaties bekend.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model