Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Honda Jazz Hybrid

Nieuws: Honda Jazz Hybrid

Prijs Honda Jazz Hybrid afgegeven

26.02.2011

Honda gaf eerder een richtprijs voor de Jazz Hybrid van 19 à 20 mille. Als ze dat kunnen waarmaken is de auto de voordeligste hybride hier te koop. Ze houden woord.

Vanaf maart is de Honda Jazz Hybrid verkrijgbaar vanaf € 19.200,-. Voor dit geldt krijg je de uitvoering Comfort die voorzien is van onder andere automatische airco, een radio/CD-speler met MP3-afspeelmogelijkheid, actieve hoofdsteunen, getinte ruiten achter en de naar eigen zeggen praktische 'Magic Seats' waarmee het interieur flexibel is in te delen. Meer luxe en comfort zijn er met de Elegance en Exclusieve die een prijs hebben van respectievelijk € 21.100,- en € 22.700,-.

14% en MRB-vrij
De Jazz Hybrid is voorzien van dezelfde aandrijflijn als de Honda Insight. In de Jazz betekent dat een gemiddeld verbruik van 4,4 l/100 km gepaard bij een CO2-uitstoot van 104 g/km. Zodoende is de Jazz Hybrid te rijden met 14% bijtelling voor zakelijke rijders en zijn particuliere kopers vrijgesteld van MRB-afdracht.

Bekijk ons aanbod tweedehandse Honda Jazz

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model