Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Honda Insight

Nieuws: Honda Insight

Vernieuwde Honda Insight nu te koop

26.03.2012

Honda kondigde vorig jaar al de vernieuwde Insight aan maar de weg naar de showroom was wat langer. Daar is nu verandering in gekomen nu Honda hem in de Nederlandse prijslijsten geplaatst heeft.

Een facelift kan het niet genoemd worden aangezien er aan zowel wat betreft exterieur en interieur niets is veranderd. Honda spreekt zelf van een "evolutie" ten opzichte van het vorige model, alle wijzigingen zijn onderhuids te vinden. Bij aankoop van de Insight is er nu te kiezen uit vier uitrustingsniveaus, S, Trend (voorheen Comfort), Exclusive en Executive. In de Executive-uitvoering krijgt de eigenaar lederen bekleding, xenon verlichting en een navigatiesysteem. In de Trend-uitrusting zitten o.a. lichtmetalen velgen, climate control en cruise control inbegrepen.

Verbruik
Honda InsightEen Honda Insight koop je echter niet vanwege de mooie velgen maar voor het lage verbruik. Door het motormanagement aan te passen zijn zowel het verbruik als de uitstoot verminderd. Waar de oude Insight 101 g/km uitstootte is dit bij de nieuwe variant slechts 96 g/km. Honda benadrukt dat de auto ook na 1 juli onder de 14% bijtelling valt maar, dat was vóór deze update ook al het geval. De grens voor 1 juli 2013 ligt op 95 g/km dus om in de 14%-groep te blijven zullen de ingenieurs bij Honda opnieuw aan de slag moeten wil de Insight zijn voordelige status - en bestaansrecht - behouden. Het brandstofverbruik neemt bij het vernieuwde model af van 4,4 naar 4,1 l/100km. De nieuwe Insight staat vanaf vandaag in de Nederlandse prijslijsten met een vanafprijs van € 19.990,- (S-uitvoering) en dat is vier tientjes meer dan zijn voorganger.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model