Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Foto's: Nieuws Honda Insight

Nieuws: Honda Insight

Krijgshaftiger neergezet

28.01.2010

Honda heeft ingezien dat de Insight best wat sportief kan. Daarom presenteert het op de Toyko Auto Salon 2010 deze Insight Sports Modulo Concept.

Honda InsightHonda, nou om precies te zijn Honda Acces Corporation, schittert tijdens de Toyko Auto Salon, die overigens niet verward mag worden met de befaamde show in oktober, met deze Insight Sports Modulo Concept. De accessoiredivisie van de Japanse fabrikant heeft de studie ontwikkeld met Exiticing Eco in het achterhoofd. Zo is de futuristisch ogende Insight voorzien van een sportievere voorbumper inclusief asymmetrische grille, een soortgelijk detail dat ook in het wieldesign is terug te vinden. De zijkant is bekleed met een set zij-skirts zodat de hybride lager bij de grond oogt dan 'ie werkelijk op zijn poten is gezet. Aan de achterkant treft je een markante achterbumper en zowaar een diffuser aan. De achterlichten zijn voorzien van LED's. En kijk die vleugeltjes op de achterklep eens! Zou de Insight er sneller om rijden? We weten het niet, want er is niets bekend over een eventueel opgepepte energieleverancier.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model