Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Honda Insight

Nieuws: Honda Insight

Honda Insight ook na 1 juli met 14 %

03.07.2012

Per 1 juli gaan de nieuwe, aangescherpte belastingregels in en menig auto zal daarvan de gevolgen ondervinden. Niet de Insight. Met gepaste trots laat Honda weten dat hun hybride gedurende heel 2012 in aanmerking komt voor vrijstelling van wegenbelasting en 14% bijtelling.

De aankondiging dat de onlangs vernieuwde Honda Insight ook na 1 juli schoon genoeg is voor maximaal belastingvoordeel wordt gevolgd door de mededeling dat het hybridemodel ook ontsnapt aan de gelijktijdig ingevoerde BPM-verhoging. De prijzen zijn daarom gelijk gebleven.

Prijzen
De voordeligste Honda Insight, de S-uitvoering, kost nog steeds € 19.990,-. Voel je meer voor de Trend,  dan ben je € 22.790,- armer. De luxueuzere Exclusieve en Executive kennen een vanafprijs van respectievelijk € 24.290,- en € 26.990,-. In het laatste geval is de Insight uitgerust met zoal lederen bekleding, Xenon-koplampen en een navigatiesysteem. In de Trend-uitrusting zitten o.a. lichtmetalen velgen, climate control en cruise control inbegrepen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model