Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Honda CR-Z

Nieuws: Honda CR-Z

Vernieuwde Honda CR-Z doet Parijs aan

16.09.2012

In het kielzog van de gloednieuwe CR-V neemt Honda de vernieuwde CR-Z mee naar de Autosalon van Parijs. De facelift van hybride sportcoupé zal overigens niet alleen optische wijzigingen bevatten.

Tezamen met een duistere afbeelding van de opgefriste CR-Z warmt Honda ons op met de aankondiging dat de facelift tevens een krachtkuur bevat. Zowel de benzinemotor als de elektromotor zal aan kracht winnen terwijl het verbruik van de coupé nagenoeg gelijk blijft. Meer informatie over de doorgevoerde wijzigingen zal de Japanse fabrikant vrijgeven wanneer de deuren van de Autosalon van Parijs zich openen.

Civic 1.6 i-DTEC
Naast de vernieuwde CR-Z bleven ook de nieuwe CR-V en de 1.6 i-DTEC dieselmotor in de Civic hun debuut in Parijs. Van laatstgenoemde maakte Honda tevens de definitieve uitstootcijfers bekend. Het Japanse bedrijf beloofde ruim onder de honderd gram per kilometer te komen en dat is met gemak gelukt. De 120 pk sterke diesel stoot namelijk slechts 94 g/km uit. Helaas is dit net niet genoeg voor 14% bijtelling, de 1.6 i-DTEC moet het net als zijn sterkere broer doen met 20%. Het verbruik van de zuinige Civic ligt overigens op 3,6 l/100 km.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model