Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Honda CR-Z

Nieuws: Honda CR-Z

Tweede studiemodel Honda CR-Z

08.10.2009

De onthulling van het productiemodel van de Honda CR-Z laat nog iets langer op zich wachten. Het grote Japanse concern maakte bekend dat het tijdens de Tokyo Motorshow een tweede studiemodel van de hybride hatchback presenteert.

Nadat Honda de komst van de CR-Z twee maal bevestigd had leek de onthulling van het productiemodel niet ver weg. Echter toont de Japanse fabrikant tijdens de Tokyo Motorshow eerst nog een tweede studiemodel. Het concept lijkt overigens bijna productieklaar. Het futuristische interieur van het eerste studiemodel heeft plaats gemaakt voor een realistischer exemplaar en hetzelfde geldt voor het exterieur.

Reïncarnatie Honda CRX
Honda CR-ZDe komst van de CR-Z lijkt een reïncarnatie van een oudgediende Honda te worden. Qua profiel heeft de 'hybride sporthatch' namelijk wel iets weg van de CRX. Ook het karakter moet, net als de CRX, sportief van soort worden. Meer informatie over de marktintroductie begin 2010 en de hybride aandrijflijn verwachten wij tijdens de Tokyo Motorshow.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model