Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Honda CR-V

Nieuws: Honda CR-V

Zo ziet de Europese Honda CR-V eruit

27.02.2012

Dit is de nieuwe CR-V zoals deze vanaf de herfst bij de Europese dealers staat. Prijzen laten zodoende nog enkele maanden op zich wachten.

De Europese Honda CR-V wijkt optisch slechts op details af van de Amerikaanse versie die afgelopen november werd onthuld op de Los Angeles Auto Show. Opvallend is dat de voorbumper van de hier in de verkoop gaande CR-V wezenlijk anders van vorm is dan de overzeese variant. Maar mogelijk gaat het hier om een ander gefotografeerde uitvoering. Dit meldt Honda niet.

Aandrijflijn?
Honda CR-VHonda stelt de vierde generatie van de Europese CR-V voor op de Autosalon van Genève en zal dan ook vertellen welke motor(en) er beschikbaar worden. In de VS is dat er slechts één, en wel een 2.4 liter met 185 pk en 220 Nm en gekoppeld aan Honda's Real Time All-Wheel-Drive of enkel tweewielaandrijving. Een vijftraps automaat is op de Amerikaanse CR-V ook standaard, maar wij kunnen ongetwijfeld opteren voor een handbak alsmede een dieselmotor.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model