Afdrukken Stuur door via E-mail  
 
Afdrukken Stuur door via E-mail  
Nieuws: Honda CR-V

Nieuws: Honda CR-V

Prijzen nieuwe Honda CR-V bekend

01.10.2012

Honda heeft zich al uitvoerig uitgelaten over hun nieuwe CR-V. We hebben er zelfs al mee kunnen rijden, met de rijimpressie ook al in onze testdatabase. Eigenlijk was het merk ons enkel nog de prijzen schuldig. Die zijn er nu ook. Instappen kan vanaf € 29.990,-

De nieuwe CR-V staat vanaf 3 november bij de vaderlandse dealers. Voor de klant houdt Honda het leveringsprogramma simpel; er zijn slechts twee krachtbronnen verkrijgbaar. Onder het kopje 'benzine' staat een 2.0 liter viercilinder met 155 pk en 192 Nm aan trekkracht. De goedkoopste daarvan, die de letter S krijgt opgeplakt, kost € 29.990,- en is voorzien van voorwielaandrijving. Onder de tweewielaangedreven CR-V's is er ook nog een Comfort en Elegance. Die zijn luxueuzer en kennen respectievelijk een vraagprijs startend bij € 33.490,- en € 36.490,-. Wil je een CR-V met 4x4-aandrijving die benzine lust en waarbij jij het verzet bepaalt, dan ben je minimaal € 37.490,- kwijt. Het schakelen overlaten aan een automaat vergt een extra investering van € 1.850,-.

Dieselmodellen
Bij de dieselmodellen (150 pk/350 Nm) is vierwielaandrijving standaard. Het voordeligste model krijgt bij de zelfontbranders de bijnaam Comfort en staat in de boeken vanaf € 43.990,-. De nieuwe CR-V Elegance, Lifestyle en Executive maken je respectievelijk € 46.990, € 49.490 en € 52.490,- armer. En in combinatie met een automaat ligt de vanafprijs nog eens € 5.500,- hoger.

Uitrusting
Zoals al aangehaald komt de CR-V er in vijf verschillende uitrustingniveaus. Standaard beschikt het model zoal over cruise control, Eco Assist dat de bestuurder helpt om zo zuinig mogelijk te rijden, Hill Start Assist, stabiliteitscontrole, LED-dagrijverlichting, middenarmsteun voorin, een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel en elektrisch bedienbare ruiten en buitenspiegels. Een USB-poort voor aansluiting van externe muziekdragers, vier luidsprekers en 17 inch velgen zijn ook standaard. Interessante opties volgens Honda zijn onder meer metallic lak (€ 810,-), SD-navigatie (€ 1.190,-), navigatie met HDD (€ 2.190,-) en het Advanced Advanced Safety-pakket dat bestaat uit Adaptive Cruise Control, CMBS (een preventief botsing- en letselbeperkend systeem) en het actief rijstrookvolgsysteem. De meerprijs van deze laatste optie bedraagt € 3.690,-.

Weten hoe de nieuwe Honda CR-V rijdt? Lees dan onze rij-impressie met deze Japanse SUV.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model