Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Honda CR-V

Nieuws: Honda CR-V

Honda CR-V diesel fors goedkoper

25.09.2013

Honda heeft de prijzen van de nieuwe instapdieselmotor van de CR-V bekend gemaakt. In vergelijking met de 2.2 i-DTEC scheelt dit liefst 11,5 mille, wat de vanafprijs op € 32.490,- brengt.

De nieuwe CR-V 1.6 i-DTEC is met 120 pk en 300 Nm weliswaar niet zo krachtig als de 2.2 liter (150 pk en 350 Nm), in onze test is te lezen dat je er prima mee uit de voeten kunt. Bovendien wil Honda graag nog even aanstippen dat met dit model nog altijd een kloeke 1.700 kilogram is voort te trekken. Menig kampeerliefhebber is zodoende echt niet per se aangewezen op de sterkste dieselmotor in de CR-V.

Prijzen
Regelmatig een caravan of aanhanger op de trekhaak of niet, ruim elfduizend in je broekzak houden is voor iedereen zeer aanlokkelijk en daarmee overtuigend. Wat dat is namelijk het gigantische prijsverschil tussen de 1.6 en de 2.2 i-DTEC. De nieuwe dieselinstapper van de CR-V, die gemiddeld 4,5 l/100 km verbruikt, is er vanaf € 32.490,-. En voor wat het waard is, dat is nog eens duizend euro voordeliger dan de vergelijkbaar uitgeruste 2.0-benzine, die minstens 7,2 liter brandstof per 100 kilometer nodig heeft.

De CR-V 1.6 i-DTEC staat in de loop van volgende maand bij de dealer. Gelieve eerst even enige informatie inwinnen alvorens je bij de Honda-dealer naar binnenstapt? Dat kan, en wel hier.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model