Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Honda CR-V

Nieuws: Honda CR-V

Eerste foto nieuwe Honda CR-V

25.07.2011

Met een eerste officiële foto warmt Honda ons op voor de komst van de nieuwe CR-V. De auto zoals te zien is op deze foto toont overigens de conceptcar, maar die zal Honda kennende amper afwijken van het productiemodel.

Eind dit jaar zal Honda het doek trekken van de nieuwe CR-V. Zoals we eerder al wisten te meldden vindt dat vermoedelijk plaats in de VS of Japan, de IAA in Frankfurt staat voor Honda immers in het teken van de nieuwe Civic.

99%
Als het doek van de nieuwe CR-V gaat zullen we een auto zien verschijnen die voor 99% overeenkomt met het model op deze eerste officiële foto. Wat we hier zien is namelijk een conceptcar waarmee Honda ons wachten enigzins wil stillen.

Achterzijde?
Honda CR-VMet de nieuwe CR-V heeft Honda´s designafdeling overduidelijk een herkenbaar, maar toch vernieuwend model gecreërd. Het lijnenspel is typisch CR-V, maar toch ook behoorlijk gemoderniseerd. Het front oogt absoluut stoer, maar de zijlijn moeten we toch even aan wennen. Zeer benieuwd zijn we dan ook naar de achterzijde die we op dit moment nog enkel op spyshots kunnen tonen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model