Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Honda Concept C en Concept S

Nieuws: Honda Concept C en Concept S

Honda presenteert twee concepts

25.04.2012

Honda reist af naar de Auto China met twee conceptcars. De Concept C is een middenklasse sedan met een sportief design terwijl de Concept S is bedoeld als familieauto en beschikt over een hybrideaandrijflijn. Beide modellen zijn uitsluitend bedoeld voor de Chinese markt.

Opvallende conceptmodellen zijn normaliter schering en inslag bij Aziatische autoshows en Honda wilde op de Auto China niet buiten de boot vallen. Zo is de Concept C een nogal opvallend gestileerde middenklasse sedan gericht op sportiviteit. De 'C' staat voor dan ook Cool, China en Challenge. Het model is volledig in China ontwikkeld en moet door zijn agressieve uiterlijk opvallen tussen de vele concurrenten. Details over de aandrijflijn ontbreken vooralsnog.

Concept S
Hoewel ontwikkeld voor de Chinese markt prijst Honda de Concept S als 'global concept model'. De 'S' in deze staat voor Stylish, Smart en Surprise (stijlvol, slim en verrassing) en moet het vooral hebben van diens goede rij-eigenschappen en toch lage verbruik dankzij een hybrideaandrijflijn. Althans, dat beweert Honda.

Productie
Honda heeft aangegeven in de loop van 2013 met twee definitieve versies van deze twee conceptmodellen te komen. Beide zijn volledig gericht op de Chinese markt.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model