Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Honda Civic Tourer

Nieuws: Honda Civic Tourer

Honda hangt prijskaartje aan nieuwe Civic Tourer

03.12.2013

Honda heeft alvast de prijzen vastgesteld van zijn nieuwe stationwagon, de Civic Tourer. Vanaf € 22.990 staat er een exemplaar voor je klaar bij de Honda-dealer.

Honda heeft met de Civic Tourer een potige kar weten neer te zetten die op ruimtelijk gebied alle concurrenten de loef afsteekt. Zelfs de Skoda Octavia Combi krijgt het te kwaad wanneer de rugleuningen van de 'Magic Seats'-achterbank in de kersverse Honda worden neergeklapt en er acuut 1.688 liter bagageruimte ontstaat. Dan is de ruimte van 100 liter onder de laadvloer zelfs nog buiten beschouwing gelaten.

Geen 14%
Nu weten we wat al dat ruimtelijk talent gaat kosten. De vanafprijs van € 22.900,- is van toepassing op de 1.6 liter i-DTEC dieselmotor met 120 pk en 300 Nm aan koppel in S-variant. Daarmee is de Civic zo'n twee mille lager geprijsd dan concurrenten als de Skoda Octavia, Seat Leon ST of de Ford Focus Wagon. Daarbij moet wel opgetekend worden dat de Japanner niet in aanmerking komt voor de 14%-bijtellingscategorie.

Benzine
De duurste versie wordt betiteld als Executive en kost € 32.390,-. Welke bijkomende opties je daarvoor krijgt laat Honda nog even in het midden. Wel weten we dat de benzine-instapper, de 1.8 i-VTEC met 142 pk en 174 Nm aan koppel, als Comfort vanaf € 25.590,- in de prijslijst staat. De Executive laat een prijs van € 32.090,- optekenen. De nieuwe Honda Civic Tourer staat vanaf maart volgend jaar bij de dealer.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model