Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Honda Civic en Legend

Nieuws: Honda Civic en Legend

Prijzen vernieuwde Honda Civic en Legend

13.11.2008

Honda heeft de prijzen van de vernieuwde Civic en eveneens vernieuwde Legend bekend gemaakt. De prijslijst van de Civic start voortaan bij € 19.100,- waarmee het model 300 euro goedkoper geworden is. De Legend is leverbaar vanaf € 81.700,- en daarmee bijna 2.000 euro duurder geworden.

Recent presenteerde Honda de licht gefacelifte Civic waarbij de grille is aangepast en de achterlichtunits werden vernieuwd. Ook werd het plastic van de bumpers vernieuwd en werd het interieur licht gewijzigd. Belangrijker nieuws is de komst van een nieuwe 1.4 liter benzinemotor die 100 in plaats van 83 pk levert. Deze motor is tevens leverbaar in de driedeurs Civic Type S die hierdoor een nieuw instapmodel krijgt. De prijzen beginnen bij € 19.100,- voor de Civic 1.4 5-deurs en € 23.300,- voor de Type S (3-deurs).

Prijzen Legend
Honda CivicDe facelift voor de Legend was opvallender. De voor- en achterzijde werd op tal van punten gewijzigd en onder de motorkap ligt voortaan een nieuwe V6. De 3.7 liter zescilinder vervangt het 3.5 liter metende exemplaar en is goed voor een vermogen van 295 pk en een koppel van 371 Nm. Dankzij die nieuwe motor is het verbruik gedaald en zijn de prestaties licht verbeterd. De prijzen beginnen bij € 81.700,- waarmee de auto € 1.800,- duurder is geworden.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model