Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Honda Civic Concept

Nieuws: Honda Civic Concept

Honda warmt op voor Civic Hatchback Concept

11.02.2016

Honda laat de Autosalon van Genève niet ongemerkt voorbijgaan en neemt zoal de nieuwe NSX mee naar Zwitserland, begin maart. Maar de spotlights zullen toch vooral gericht zijn op de Civic Hatchback Concept, waarvan de eerste teaser een feit is.

Je zou het misschien niet zeggen, maar de huidige Civic draait al weer vijf jaartjes mee. Langzamerhand tijd voor een compleet nieuwe dus, en die komt er dan ook in 2017. Maar eerst wil Honda het publiek peilen met een conceptversie, al staat het design al redelijk vast gezien de geplaatste opmerking 'De Civic Hatchback Concept is een realistische voorbode van de volgende Civic'.

Wereldauto
Anders dan voorheen wordt de nieuwe Honda Civic een echte wereldauto. Oftewel, één design voor alle landen waar de auto verkocht zal worden (hoewel er wel verschillende carrosserievarianten zullen worden aangeboden).Met dit in het achterhoofd zijn we zeer benieuwd of Honda durft vast te houden aan de futuristische looks die de laatste twee generaties van de Civic kenmerkten. In Azië en wellicht ook nog Amerika mogen ze dit misschien met open armen ontvangen, de Europese smaak is doorgaans toch wat behoudender, waardoor de Civic nooit een hele grote vuist heeft kunnen maken in zijn segment.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model