Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Honda Accord

Nieuws: Honda Accord

Verse Honda Accord naar Genève

31.01.2011

Honda zal een licht opgefriste Accord meenemen naar de autosalon van Genève. Naast een gewijzigd ex- en interieur voerde het merk enkele updates door aan de techniek.

Sinds het voorjaar van 2008 rijdt de Accord ongewijzigd op onze wegen rond en daar komt vanaf april verandering in. Met een strakker gezicht en opgefriste kont staat het model straks weer fris en fruitig in de showrooms te schitteren. Verantwoordelijk daarvoor zijn de nieuwe koplampunits, hertekende grille en vernieuwde voorbumper die de Accord een krachtiger front geven. Aan de achterzijde zijn de verschillen op te merken aan een nieuwe achterbumper, kofferdeksel en een andere invulling van de achterlichten. Ook nieuw is een drietal lakkleuren met de namen Alabaster Silver, Graphite Lustre en Celestial Blue Pearl.

Geavanceerde verlichting
AccordBinnenin vinden we minder opzichtige wijzigingen, maar met name aanpassingen aan de materiaalkeuze en kleurcombinaties. De vernieuwde Accord is namelijk voorzien van nieuwe stoel- en deurbekleding en een nieuwe 'metal'-look afwerking op het dashboard. Ook meldt Honda dat stilte in de cabine flink is toegenomen dankzij betere isolatie en dikkere ruiten. Een nieuwe noviteit aan boord van de Japanner is een intelligent verlichtingssysteem dat onder andere voorzien is van bochtenverlichting en grootlichtassistent.

Geen 20%
AccordTezamen met de optische aanpassingen heeft Honda ook de 2.2 i-DTEC dieselkrachtbron aangepakt. De ingenieurs wisten de Co2-uitstoot van de 150 pk krachtig zelfontbrander 9 g/km te drukken, waardoor er een waarde van 138 g/km bereikt wordt. Helaas voor Honda niet genoeg om in aanmerking te komen voor 20% bijtelling. De vernieuwde Honda Accord zal gepresenteerd worden tijdens de Autosalon van Genève die in maart wordt gehouden. De middenklasser staat vanaf april bij de dealers.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model