Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Honda Accord

Nieuws: Honda Accord

Vernieuwde Amerikaanse Honda Accord

10.08.2012

De Accord is Honda’s paradepaardje in de Verenigde Staten en daar in het nieuw gestoken. Doorgaans betekent dit ook een vernieuwing voor het Europese model, maar gezien de Europese en Amerikaanse Accord enkel dezelfde naam hebben zal dat niet het geval zijn.

De Accord-naam is al meer dan 35 jaar een begrip in de autowereld en heeft in de Verenigde Staten nu een nieuw hoofdstuk gekregen, net als de coupé-variant die de Amerikanen in tegenstelling tot ons al jaren kennen.

Vernieuwingen
Wat is er zoal vernieuwd? Nou, de lichtunits werden zowel aan de voor- als achterzijde aangepakt en ook de voorbumper kreeg een nieuw ontwerp. Opvallend is dat de buitenmaten van de auto iets af zijn genomen maar Honda belooft dat de binnenruimte daar geen hinder van heeft ondervonden, die is juist gegroeid. Een extra geaccentueerde heuplijn moet ten slotte voor een extra dynamische uitstraling zorgen.

Europa
Geïnteresseerd? Dat is dubbel pech hebben. Honda hanteert namelijk al jaren twee compleet verschillende Accord's voor beide zijden van de Atlantische Oceaan. Het hier getoonde model heeft dan ook niets van doen met het Europese exemplaar. Bovendien is ons exemplaar vorig jaar nog is opgefrist en hoeven we zodoende een (ver)nieuw(d)e Accord niet voor 2015 te verwachten.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model