Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Honda Accord

Nieuws: Honda Accord

Eerste beelden nieuwe Honda Accord

29.01.2008

Honda heeft de eerste beelden van de nieuwe Accord vrijgegeven. Op de foto’s zijn details van de nieuwe wagen te zien. Op foto’s van de hele auto moeten we nog wachten tot de Autosalon van Genevé in maart.

Honda wil met de nieuwe Accord hoge ogen gooien in het D-segment. Dit willen ze doen door met sportieve styling en een dito rijgedrag te komen. Hierbij zal Honda de huidige milieutrends niet uit het oog verliezen.

Nieuws Honda AccordZo melden ze alvast dat alle motoren van de nieuwe Accord voldoen aan de Euro 5 emissie-eisen. Meer technische gegevens wou Honda nog niet vrijgegeven, maar meldt dat deze op 11 februari komen. Dan zullen we vermoedelijk ook meer horen van de gloednieuwe dieselmotor die voor veel verkopen in Europa moet zorgen. De nieuwe generatie dieselmotor zal overigens niet gelijk tijdens zijn introductie beschikbaar zijn. De productie van de diesel start pas in 2009.

In juli op de weg

Meer informatie over de nieuwe Honda Accord volgt dus op 11 februari. Het model zal in Maart op de Autosalon van Genevé aan het publiek getoond worden en in juli van dit jaar zal de wagen bij de dealers staan.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model