Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Hamann Mercedes SLS AMG

Nieuws: Hamann Mercedes SLS AMG

Hamann doet SLS AMG

20.07.2010

Twee jaar geleden ging Hamann Motorsport helemaal los op de Mercedes-Benz SLR – daarna tot Volcano omgedoopt – maar met de SLS AMG beginnen ze toch wat voorzichtiger.

Het is een kwestie van tijd dat Hamann de Mercedes-Benz SLS AMG transformeert tot een nog angstaanjagender monster dan het al is. Vooralsnog houden ze zich in door slechts een paar accessoires voor de 'gevleugelde' aan te bieden.

Voorlopig opties
Mercedes SLS AMG'Wielen maken de auto', zeggen ze wel eens. Nu gaat dat voor auto's van dit kaliber - welke normaal gesproken al goed zijn voorzien - wat minder snel op, maar onderscheidend ben je er wel mee. Hamann is van de immens grote exemplaren en dat zijn deze Edition Race Anodized dan ook: 21 inch meten ze in diameter. De € 10.500,- kostende velgen passen nog maar net in de wielkasten. Lager dan 30 mm had de verlaging niet gekund en daarmee is meteen de tweede optie van Hamann voor de SLS verteld. Het setje zou de wegligging naar een nog hoger niveau moeten brengen. De voorlopig laatste accessoire is een sportuitlaatsysteem dat de 6.2 liter V8 nog luider laat brullen. We geloven het meteen als we die joekels van eindpijpen zien. Maar liefst 90 mm in doorsnee zijn ze.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model