[Global Handler onURLNotFound] Line 43: TypeError: as24_library_navigation has no properties
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Gelekt: de Renault Megane RS in volle glorie

Nieuws: Gelekt: de Renault Megane RS in volle glorie

Gelekt: de Renault Megane RS in volle glorie

26.07.2017

De nieuwe Renault Mégane RS had nog tot de Frankfurt Motor Show onder het doek moeten blijven, maar is via een patentaanvraag nu al gelekt

Tja, daar sta je dan als Renault: je nieuwe paradepaardje is nu al vanuit alle mogelijke hoeken te bewonderen. De World Intellectual Property Organization publiceerde de documenten over de Mégane RS en deed daarmee onbewust uit de doeken hoe deze agressieve Fransoos eruit gaat zien.

Agressie
Renault omschrijft het lijnenspel van de nieuwe Mégane RS als 'sensuele vormen met elementen van agressie, die samenkomen in het design van deze auto'. Dat is wat ons betreft wat te lief. Je kunt de nieuwe Mégane RS namelijk beter omschrijven als een behoorlijk gespierde, strakgelijnde sportieveling met bijbehorende looks.

Verschillen
Als je kijkt naar de verschillen tussen de burgersmans Mégane en nieuwe RS, dan valt natuurlijk meteen op dat de bumpers rondom aanzienlijk agressiever ogen, terwijl er ook de nodige luchtinlaten zijn toegevoegd. Vergeet ook de stoere velgenset en de nieuwe grille niet, want ook die veranderingen doen een hoop voor de uitstraling van de RS.

Kijken we naar de achterkant, dan zie je meteen dat ook hier volop RS-bloed aanwezig is. De dikke uitlaat zit geheel volgens traditie in het midden en wordt omsloten door de imponerende diffuser. Ook de bumper is een stuk breder gemaakt.

Brullende viercilinder
Onder de motorkap ligt vermoedelijk een 2.0 liter viercilinder met turbo. Die combinatie zou goed moeten zijn voor zo'n 300 pk. Ook schakelen is een feest dankzij de zesbak en dubbele koppeling. Verder zijn voorwielaandrijving en meesturende achterwielen standaard.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model