Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Gave BMW occasions

Nieuws: Gave BMW occasions

Gave BMW occasions voor minder dan 20.000 euro

19.12.2018

Volkswagen, Toyota en Renault-Nissan mogen dan verreweg de meeste auto’s verkopen, als het even kan rijdt de automobilist het liefst een BMW. Nieuw of gebruikt, in zowat elk onderzoek naar het meest gegoogelde automerk staat het luxemerk uit München bovenaan de lijst. In Nederland, maar ook daarbuiten. Maar ja, die prijzen hè… Om aan te geven dat dat wel meevalt, hebben wij 5 tweedehands BMW’s – die te vinden zijn op AutoScout24.nl – op een rijtje gezet die al te koop zijn voor minder dan 20 mille.

Gebruikte BMW Z3 (Coupé)
Hoe anders dan te beginnen met de meest plezierige. Aanvankelijk waren met name vrouwen het hiermee eens. Echter met het verstrijken van de tijd (en daarmee het aanmeten van een zeker karakter), zijn ook steeds meer mannen gecharmeerd geraakt van de BMW Z3 Roadster. De Coupé-variant deed het autohart van elk geslacht altijd al sneller kloppen. Niet voor niets draagt de Z3 Coupé de koosnaam ‘de sportschoen’. Vanwege z’n vergelijkbare vormgeving, maar ook door de enthousiasmerende rijeigenschappen. Dit alles maakt de BMW Z3 Coupé vandaag de dag zeer gewild – met, afhankelijk van de uitvoering en motor, juist stijgende prijzen tot gevolg. Toch is eentje bemachtigen voor minder dan 20 mille nog altijd haalbaar. Een gebruikte, nette Z3 Roadster is zelfs al te vinden voor de helft.

Gebruikte BMW 3-serie (318i)
Een viercilinder in je BMW, er zijn tijden geweest dat je daarvoor verwerpelijk werd aangekeken door anderen. Maar dat was toen. Tegenwoordig hoeft een ‘Bimmer’ niet per se over zes cilinders of meer te beschikken om te kunnen genieten van het fameuze rijkarakter. En dat heeft ervoor gezorgd dat menigeen een 318i hoog op z’n lijstje heeft gezet als volgende auto. Met name met de E90/E91-generatie, gebouwd tussen 2004 en 2013, haal je een BMW in huis die modern oogt, voelt en rijdt. Maar ook de pas onlangs uit productie genomen F3-generatie is al te verkrijgbaar voor behapbare prijzen. Kwestie van aandachtig zoeken en geen torenhoge eisen stellen. Succes!

Gebruikte BMW X1
Met de X5 stond BMW aan de wieg van de moderne SUV. Zelfs het Beierse automerk had niet durven dromen wat zijn grote, maar ook kostbare X-model teweeg zou brengen. De vraag oversteeg al snel het aanbod. Vanaf dat moment wist BMW het zeker: er moeten meer X-modellen komen. Zo gezegd, zo gedaan en het merk ging daarbij steeds een beetje kleiner en voordeliger. Eerst via de X3 en later de X1. Inmiddels bevindt de X1 zich in z’n tweede generatie en hierdoor is de eerste generatie (die slechts 4 jaar in productie is geweest) afgedaald naar een zeer acceptabel prijsniveau, terwijl het alles in huis heeft voor de moderne BMW-ervaring. Nieuwsgierig? Prijzen rond 15.000 euro zijn zeker niet irreëel voor een nette X1 met niet al te veel kilometers.

Gebruikte BMW 6-serie
Oké, je moet de te verwachten onderhoudskosten eventjes buiten beschouwing laten. Lukt dat, sla dan vooral de flamboyante 6-serie niet over. Van de eerste generatie, Coupé of Cabriolet maakt niet uit. Beide carrosserievarianten worden reeds tegen de prijs van een nieuwe MINI aangeboden. Ongelofelijk, maar waar! Want vergeet niet dat het hier destijds om het absolute vlaggenschip van BMW ging met een nieuwwaarde over de ton. Maar nu, als tweedehands exemplaar... aantrekkelijker wordt ‘freude am fahren’ niet voor het geld.

Gebruikte BMW i3
Als de 6-serie Yin zou zijn, dan is de i3 Yang. Potsierlijk en dorstig versus bescheiden en milieuvriendelijk. Het is haast onbegrijpelijk dat bij beide modellen een BMW-logo op de motorkap prijkt. Welkom in de 21ste eeuw! De elektrische i3, al dan niet voorzien van een benzinemotor als range-extender, behoort tot de bijzonderste EV’s op markt, draait nog maar sinds 2013 mee, en kan toch van jou zijn voor minder dan 20 mille. Puike deal voor wie zichzelf en de toekomst een warm hart toedraagt.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model