Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Foto's: Nieuws Ford Verve Concept Sedan

Nieuws: Ford Verve Concept Sedan

Tweede Verve

19.11.2007

In China heeft Ford de tweede Verve Concept gepresenteerd. Ditmaal betreft het een sedan die specifiek voor de Aziatische markt is bedoeld. Ford licht met deze tweede Verve Concept nog een tipje van de sluier op wat betreft zijn visie op een nieuwe kleine auto die als opvolger van de Fiesta kan worden gezien.

Foto's: Nieuws Ford Verve Concept SedanMet drie verschillende conceptcars laat Ford zien hoe de opvolger van de Fiesta vorm zal krijgen. De eerste conceptcar werd op de IAA in Frankfurt gepresenteerd in de vorm van de Verve Concept. Deze driedeurs hatchback geeft ons een realistisch voorproefje van hoe de nieuwe Fiesta vorm zal krijgen. Op de autobeurs van Guangzhou in China presenteerde Ford het tweede model in de vorm van de Verve Concept Sedan. Dit model zal specifiek worden voorbehouden aan de Aziatische markt waar de kleine sedans zeer populair zijn.

Duidelijke voorbode

Foto's: Nieuws Ford Verve Concept SedanDe derde en laatste Verve Concept wordt in januari volgend jaar op de North American International Auto Show in Detroit geïntroduceerd. Als alle drie de modellen eenmaal zijn geïntroduceerd, vormen zij een duidelijke aanwijzing van de designvisie, ruimschoots vóórdat de productiemodellen op de markt komen. Deze benadering komt overeen met de manier waarop de Ford Iosis Concept als voorloper fungeerde van het productiemodel van de nieuwe Mondeo. Het design en de techniek van alle drie de conceptcars zijn afkomstig van de Europese tak van het internationale productontwikkelingsteam van Ford.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model