Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Ford Tourneo Connect

Nieuws: Ford Tourneo Connect

Ford maakt prijskaartje Tourneo Connect bekend

14.03.2014
Iets later dan gepland heeft de veelzijdige Tourneo Connect dan toch de vaderlandse Ford-showrooms bereikt. Hij is er meteen zowel als 5- en als 7-persoonsuitvoering en dit is wat die moeten kosten.
Dat de nieuwe 5-persoons Ford Tourneo Connect en 7-persoons Tourneo Grand Connect iets later is gelanceerd heeft alles te maken met het feit dat Ford Nederland ze eerst tezamen met de grotere Tourneo Custom wilde lanceren en daar later op terugkwam. Maar gelukkig is de Connect er vanaf nu alsnog, zodat het Tourneo-trio, nadat vorige maand de Tourneo Courier zijn Nederlandse prijskaartje kreeg, nu compleet is gemaakt.5-zits Connect<br>De Tourneo Connect is met een drietal motoren te verkrijgen: een handgeschakelde 1.0 liter EcoBoost-benzinemotor met 100 pk vormt de instapper, gevolgd door een TDCi met 95 pk (ook met handbak) en, als topper, de 1.6 EcoBoost-diesel met 150 pk, standaard gekoppeld aan een automaat. Prijzen beginnen bij € 21.900,- voor de éénliter in Trend-uitvoering. Het Trend-pakket heeft overigens een meer dan voldoende standaarduitrusting. Kopers beschikken dan namelijk al over onder andere een audiosysteem met MP3- en USB-aansluiting, Bluetooth, Voice Control, elektrisch verwarm- en verstelbare buitenspiegels alsook 6-weg verstelbare stoelen. De overtreffende trap is het Titanium-pakket, dat twee mille bovenop de basisprijs doet en de 1.0 EcoBoost naar € 23.900,- tilt. Daar krijg je dan weer opties als parkeersensoren, een panoramadak, automatische airco en 16 inch lichtmetalen wielen bij. De Grand Tourneo Connect is niet met 1.0 liter EcoBoost te verkrijgen. Daarmee valt alleen te dieselen.Dieselen<br>Wie voor een van de dieselmotoren kiest moet wat meer geld meenemen naar de Ford-dealer. Prijzen beginnen voor de Tourneo Connect 1.6 TDCi bij € 27.600,- met Trend-pakket, en voor de Grand Tourneo Connect bij € 28.800,-. Het Titanium-pakket doet hier wederom twee mille bovenop. De potentere 1.6 liter EcoBoost met 150 pk heeft ook een relatief forse meerprijs. De prijzen daarvan vangen namelijk aan vanaf € 35.535,- voor de 5-zits Connect. Tel daar duizend euro bij op en je hebt de prijs van de 7-zits Grand Connect. Het Titanium-pakket is daar weliswaar standaard bij inbegrepen, evenals een automatische versnellingsbak.Optielijst<br> Ford houdt het simpel met de optielijst met als doel verhoogd rijplezier en luxe toegankelijk te maken voor iedereen. Zo is een handig 5 inch touchscreen waarop het navigatiesysteem en de achteruitrijcamera te zien zijn voor € 1.000,- te verkrijgen en kost de elektrische voorruitverwarming slechts € 150,- extra. Een derde zitrij in de Grand Tourneo Connect monteren? Dat kost je € 750,-. Een trekhaak zet je € 500,- terug en metaallak staat voor dezelfde bescheiden prijs in de optielijst. <em>De nieuwe Ford Tourneo (Grand) Connect is vanaf nu te bestellen. De levering vangt medio juni aan.</em>
 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model