Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Ford S-Max en Galaxy

Nieuws: Ford S-Max en Galaxy

Ford Galaxy en S-Max krijgen bijna 10 mille aan opties gratis

03.10.2013

In ons land is de MPV een inkrimpende markt, maar de Ford S-Max en Galaxy zijn in ons land eigenlijk altijd goed verkocht. Inmiddels lopen ze wel wat op hun laatste benen want het wachten is op de nieuwe edities. Volgend jaar staan ze op de planning en tot die tijd levert Ford de twee ook als superluxe Platinum-uitvoering tegen een zeer nette prijs. Hij is er op basis van het Titanium-uitrustingsniveau en het voordeel kan oplopen tot wel € 9.855,-.

In de Titanium-modellen van Ford zit je er doorgaans al behoorlijk warmpjes bij maar deze Platinum-versies van de S-Max en Galaxy worden standaard nog even extra volgehangen. Zo krijg je in deze S-Max onder meer een panoramadak, met leer en alcantara beklede verwarmbare en elektrisch verstelbare voorstoelen, een Premium-audiosysteem met 11 luidsprekers en subwoofer, een achteruitrijcamera en parkeersensoren mee. Verder omvat het pakket Bi-Xenon lampen met bochtverlichting, Keyless Entry, Bluetooth en Voice Control en elektrisch inklapbare buitenspiegels. Zou je de deze opties voor de reguliere S-Max moeten betalen dan was € 9.055,- armer. Omdat de Galaxy Platinum vollederen bekleding in plaats van leer met alcantara en 13 in plaats van 11 luidsprekers bezit, is hier het verschil met de normale prijs zelfs € 9.855,-. Genereuze jongens daar bij Ford.

Prijskaartjes
De vanafprijs voor een Platinum-uitvoering van de S-Max is € 38.390,-. Voor dat geld ligt de 1.6 EcoBoost met 160 pk onder de kap. Een Galaxy in combinatie met dit blok kost € 43.595,-. De 203 pk sterke 2.0 EcoBoost met Powershift-automaat kost in de S-Max € 47.390,-, in de Galaxy € 51.495,-. Dieselen kan ook, de goedkoopste variant van de Platinum S-Max is de 2.0 TDCI ECOnetic met 140 pk en kost € 43.390,-, terwijl hij in de Galaxy een prijskaartje van € 47.245,- mee krijgt. Wil je dit blok met PowerShift dan moet je € 48.190,- voor de S-Max en € 52.045,- voor de Galaxy afrekenen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model