Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Ford Ranger

Nieuws: Ford Ranger

Brute Ford Ranger voor diehards

14.06.2016

Diehard pickup-liefhebbers krijgen een glimlach van oor tot oor bij het zien van de Ford F-150 Raptor. Maar goed, die is voor ons wegennet wel erg bruut. De Ranger dan? Die is veel te lief. Maar wel beter hanteerbaar. En als we daar nu eens een kruising tussen bouwen?

De Ford Ranger kwam tot stand dankzij Ford Australië. Omdat de meeste versies van de F-150 door een deel van de bevolking toch echt te groot gevonden werden. Het is de reden dat de auto ook in Europa weet te scoren. De huidige Ranger weet een keurig aandeel op te eisen in niche-pickup-markt. De F-150 zie je maar zelden. En een Raptor is al helemaal een zeldzaamheid.

Ford Ranger tuning
Maar kijk, er is een alternatief. Dat komt van tuner M-sport. Die hebben voor de Ranger deze ronduit brutaal ogende kit ontwikkeld. Het doet niets aan het motorvermogen. Dus die V8 waar je van droomt, dat kan niet. Maar wat extra bodemvrijheid, aanpassingen aan het chassis en - last but not least - de looks. Die zijn er nu wel.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model