Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Ford Mondeo

Nieuws: Ford Mondeo

Uitrusting Ford Mondeo Trend uitgebreid

01.08.2012

De huidige Ford Mondeo zit in de herfst van zijn leven en wordt van een rijkere uitrusting voorzien. Zo hoopt de Amerikaanse fabrikant om de verkoopcijfers op peil te houden. Allereerst is de Trend-uitvoering aan de beurt die per direct te bestellen is.

De Ford Mondeo werd voor het laatst in 2010 van een update voorzien en we kijken al enige tijd vooruit naar het compleet nieuwe model dat halverwege 2013 wordt verwacht. In de tussentijd wil Ford de huidige Mondeo graag in de schijnwerpers houden en daarom krijgt de Trend-uitrusting een flinke upgrade. De Trend valt tussen de Ambiente en Titanium in en was reeds uitgerust met onder andere elektrische buitenspiegels, cruise control en lederen details.

Extra´s
Daar komt nu een heel pakket aan extra's bij. Het exterieur krijgt een nieuwe look met LED-dagrijverlichting, chromen sierlijsten en 16 of 17 inch lichtmetaal. Voor de bestuurder werd Voice Control, parkeersensoren (voor en achter) en een 7 inch navigatiesysteem toegevoegd.

Prijzen
Aan de prijzen werd niet gesleuteld. De Mondeo Trend staat in combinatie met de 1.6 Ti-VCT voor € 29.225,- in de prijslijst. Voor de 1.6 EcoBoost moet minimaal € 31.275,- worden neergeteld en de 1.6 TDCi gaat de nieuwe eigenaar € 32.420,- kosten. In alle gevallen staat de Wagon nog altijd voor een meerprijs van € 1.600,- voor de deur.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model