Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Ford Mondeo

Nieuws: Ford Mondeo

Ford Mondeo behoudt 20%-status

22.10.2012

Hoewel al breeduit gepresenteerd laat de nieuwe Mondeo nog even op zich wachten. Om te voorkomen dat men gaat zitten wachten op dat model heeft Ford de uitstoot van de huidige generatie met 1.6 TDCi ECOnetic verlaagt, zodat deze ook in 2013 kan rekenen op 20% bijtelling.

Alle vanaf heden geproduceerde Ford Mondeo's voorzien van de 115 pk sterke 1.6 TDCi ECOnetic-krachtbron bevatten een gemiddelde CO2-uitstoot van 112 g/km. Door de aanpassingen valt dit model ook in 2013 in het fiscaal aantrekkelijke 20% bijtellingtarief en dat is in het bijzonder aanlokkelijk voor leaserijder die niet per se het nieuwste van het allernieuwste hoeven rijden of daartoe niet in de gelegenheid gesteld worden.

De fabrikant zegt niet of het model ook zuiniger is geworden dan de 4,3 l/km die het model verbruikt toen het nog gemiddeld 114 g/km uitstootte. Het koppel blijft wel gelijk (270 Nm).

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model