Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Ford Mondeo Wagon

Nieuws: Ford Mondeo Wagon

Off-road look

08.02.2008

MS Design speelt handig in op de heersende trend van Cross-modellen. De Duitse producent van tuning en styling producten presenteert een speciale bodykit voor de Ford Mondeo Wagon. Wie deze bodykit monteert krijgt een soort van Mondeo Cross die een kleine beetje off-road styling meekrijgt.

Volkswagen doet goede zaken met haar uitgebreide lijn aan Cross-modellen, Peugeot is daar op ingehaakt met de 207 SW Outdoor en bij Ford zelf hebben ze de Fiesta Crossroad. MS Design haakt slim op deze trend in met de presentatie van de Ford Mondeo Wagon Fun.

Bodykit

Ford MondeoDe bodykit die MS Design kan monteren bestaat onder meer uit een gewijzigde voor- en achterbumper. Voornamelijk dankzij de bescherming onder de voorbumper en de diffusor-achtige achterbumper lijkt de Mondeo hierdoor op een Cross-model. Ook kan er een spoiler op de achterklep worden gemonteerd. Tegelijkertijd laat MS Design zien dat 20 inch lichtmetalen wielen de stoere uitstraling verder kunnen versterken. Alle producten zijn overigens via de Ford-dealer leverbaar.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model