Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Ford Mondeo (Wagon) Vignale

Nieuws: Ford Mondeo (Wagon) Vignale

Ford Mondeo Vignale geprijsd op 45 mille

21.04.2015

Ford heeft de Mondeo (Wagon) Vignale klaar en de orderboeken ervan geopend. Bestellen kan per direct vanaf 45 mille.

Vignale is Ford's maatwerkprogramma voor klanten die meer verfijning en luxe wensen dan de gemiddelde Ford-rijder. En de eerste modellen die ondergedompeld kunnen worden in de Vignale-saus zijn de Mondeo en Mondeo Wagon, later gevolgd door de S-Max. Anderhalf jaar geleden stelde Ford de Vignale-concepts van de Mondeo voor en nu zijn ze definitief klaar voor productie in Valencia.
Daar in Spanje wordt elke Vignale met de hand afgewerkt en kunnen eigenaren 24 uur per dag terecht voor allerhande vragen die door een persoonlijke relatiemanager beantwoord zullen worden. Als het goed is moet die persoon dan al een kennis zijn, want klanten worden tijdens het aankoopproces stap voor stap bij de hand genomen om niets aan het toeval over te laten.

Prijzen
Gezien het omvangrijkheid en de 'rode loper'-filosofie van het Vignale-programma verwacht je misschien torenhoge prijzen, maar eigenlijk valt dat relatief bezien best mee. De prijzen van de Mondeo Vignale beginnen bij € 44.945,-. Een tarief dat geldt voor de Mondeo Sedan met handgeschakelde 2.0 liter TDCi met 180 pk. Ter vergelijk: normaliter is deze versie (als Titanium) te bestellen vanaf € 36.295,- maar dan moet je het zoal zonder handgemaakte details, een keur aan exclusieve carrosserielakken en unieke interieurdetails stellen, zoals een gewatteerd lederen meubilair en het innovatieve Active Noise Cancellation voor een fluisterstille rit. Ook kent de Mondeo Vignale een eigen collectie velgen en nog veel meer, maar het is ondoenlijk dit allemaal op te sommen. Beter is het hiervoor de eerdergenoemde Vignale-assistent te contacten via de dealer.

Meerprijs Wagon Vignale
Naast de tweeliter diesel is ook de 203 pk sterke Ecoboost-benzinemotor beschikbaar. Die kost minimaal € 47.745,-. Voor de Wagon geldt telkens een meerprijs van € 1.500,-. De Mondeo Hybrid Vignale – met 20% bijtelling – staat voor € 45.195,- op de prijslijst.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model