Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Ford Mondeo 1.0 Ecoboost

Nieuws: Ford Mondeo 1.0 Ecoboost

Nieuwe Ford Mondeo te bestellen met 1.0 Ecoboost

16.12.2014

Noem het lef of gewoon volstrekt logisch, feit is dat Ford haar 1.0 liter Ecoboost daadwerkelijk heeft gelepeld in de nieuwe Mondeo en Mondeo Wagon. Bestellen kan per direct, want er zijn ook al prijzen.

Ford had de 1.0 liter Ecoboost natuurlijk al aangekondigd voor de nieuwe Mondeo, maar het blijft evenwel bijzonder om zo'n kleine driecilinder terug te vinden zo'n grote auto. Vanwege dat laatste werd de lichtste versie van de meermaals bekroonde driecilinder-turbobenzine misschien ook iets te lichtjes bevonden, want Ford lepelt haar sterkste 1.0 Ecoboost in de Mondeo. Die levert 125 pk en 170 Nm aan koppel. De gemiddelde CO2-uitstoot bedraagt 119 g/km waardoor de combinatie in 2015 net niet voor de 20% bijtelling in aanmerking komt. En dat zal voor menig leaserijder ongetwijfeld een domper zijn, alsook voor Ford Nederland. Voor Mondeo's met een lagere bijtelling dan 25% is en nu aangewezen op de dieselmotoren en de Mondeo (Sedan) Hybride.

Prijzen
De Mondeo en Mondeo Wagon 1.0 Ecoboost zijn per direct te bestellen en dit zijn de vanafprijzen: € 28.895,- voor die eerste en € 30.395,- voor die laatste.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model