Afdrukken Stuur door via E-mail  
 
Afdrukken Stuur door via E-mail  
Nieuws: Ford Kuga

Nieuws: Ford Kuga

Wolf neemt Ford Kuga onder handen

27.08.2008

Wolf presenteert een aantal tuningmogelijkheden voor de Ford Kuga. Het Duitse merk zorgt dankzij een aantal wijzigingen voor nog meer sportiviteit bij de toch al vrij sportieve SUV. Naast extra vermogen zijn er een aantal andere veranderingen mogelijk.

De Kuga is alleen leverbaar met de 136 pk sterke dieselmotor, wat voor veel mensen toch net iets te weinig is. Wolf komt deze mensen tegemoet door de auto extra spierkracht te geven. Het vermogen stijgt hierdoor met 22 pk naar 158 pk in totaal. Het koppel stijgt ook behoorlijk; van 320 naar 375 Nm.

Sportieve weggedrag
Ford KugaMocht je naast extra sportieve prestaties ook harder door de bocht willen, dan kan Wolf daar ook bij helpen. Ze bieden namelijk sportveren aan welke de auto niet alleen 4 cm verlagen, maar ook voor een sportiever rijgedrag zorgen. Het rijgedrag van de Kuga wordt daarmee naar een nog hoger niveau getild.

20 inch wielen
Ford KugaNaast technische wijzigingen, heeft Wolf ook een aantal optische veranderingen in het gamma. Zo kunnen vooral de wielen een groot verschil maken. Vooral wanneer er gekozen wordt voor de 20 inch exemplaren. Deze vijfspaaks wielen worden gemonteerd op 275/30 R20 banden. Mocht dat net iets te veel zijn, dan is er ook nog de keuze uit een 19 of zelfs 18 inch variant. Ook zijn er nog een aantal sportieve accenten voor het interieur te bestellen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model