Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Ford Kuga

Nieuws: Ford Kuga

Prijzen voor vernieuwde Ford Kuga

08.12.2015

Zonder al teveel bombarie heeft Ford de vernieuwde Kuga bij haar dealers in de showroom gezet. De SUV is daardoor per direct verkrijgbaar en de prijzen beginnen bij net geen 26 mille.

Ford slaat een speciale Europese introductie van de vernieuwde Kuga (een derivaat van de Amerikaanse Escape) over en zet de SUV meteen bij de dealer. Rijden kan daardoor per direct, na betaling van € 25.990,-. Voor dit geld word je eigenaar van de 120 pk sterke 1.5 liter Ecoboost-benzine, die een geremde maximum aanhangwagengewicht van 1.800 kg kan trekken. De CO2-uitstoot ligt op 143 g/km en als brandstofverbruik geeft Ford een gemiddelde op van 6,2 liter/100 km.

AWD optioneel
Wil je liever dieselen, dan is er de 2.0 TDCi met 150 of 180 pk. Prijzen daarvan beginnen bij € 36.345,-. Overigens zijn alle genoemde vanafprijzen van toepassing op de voorwielaangedreven versies. Vierwielaandrijving is optioneel.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model