Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Ford Kuga Vignale

Nieuws: Ford Kuga Vignale

Vignale-behandeling voor Ford Kuga

23.06.2016

Vignale is het nieuwe premiumlabel van Ford. Het Ghia van deze tijd, kunnen we tegen de merkfans met net een beetje meer jaren op de teller zeggen. Na de Mondeo, Edge en S-Max heeft ook de Kuga een Vignale-behandeling gekregen.

Vignale staat niet voor technische aanpassingen, waar het om gaat zijn speciale lakkleuren, een andere grille, specifieke sierlijsten en prachtig gestikte lederen bekleding. Neem bijvoorbeeld deze Milano Grigio exterieurkleur die exclusief aan de Vignale is voorbehouden.

Twee benzinemotoren
Uiteraard is de uitrusting van elke Vignale uitermate compleet. De beschikbare motoren zijn enkel de meest krachtige. Er is keuze uit de 1.5 liter benzinemotor met 150 pk of 182 pk. Die eerste met de aandrijving op de voorwielen, de sterkste met de aandrijving op alle vier de wielen en bovendien een automaat. Opvallend genoeg is er geen diesel leverbaar en dat terwijl juist iemand die veel kilometers maakt het Vignale-concept enorm zal kunnen waarderen.

FordStores
Later dit jaar is de Ford Kuga Vignale te bestellen en staat het model ook bij de geselecteerde FordStores.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model