Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Ford Ka

Nieuws: Ford Ka

Uiterlijk vertoon Ford Ka uitgelekt

01.08.2008

Een tweede foto van de nieuwe Ford Ka is uitgelekt. Ditmaal kunnen we de nieuweling in volle scherpte aanschouwen.

Nadat er eerder een vage afbeelding uitlekte, is er alweer een foto van de nieuwe Ford Ka verschenen. Ditmaal kunnen we Ford's nieuweling veel scherper bekijken. Op de foto is goed te zien dat het Kinetic Design</em> ook bij de Ka is toegepast, net zoals bij het overige huidige gamma van Ford. De auto in samenwerking met de Fiat 500 ontwikkeld en wordt ook in dezelfde fabriek gebouwd. Ze delen eveneens het platform. Qua rij-eigenschappen zullen de kleintjes echter van elkaar verschillen. Wel heeft Ford laten weten dat er op termijn een ST-versie van de Ka komt. Onder de motorkap van deze snelle variant zal dezelfde 135 pk sterke 1.4 liter turbomotor huizen als de 500 Abarth.

Autosalon van Parijs
Ford KaIn oktober zal de nieuwe Ford Ka zijn debuut beleven op de Autosalon van Parijs. Spyshots wezen uit dat Ford nog druk bezig is de puntje op de 'i' te zetten. De 500 is al een tijdje op de markt, maar Ford heeft dus geen haast. Begin kunnen we de Ka in de showroom verwelkomen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model