Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Ford GT, nieuwe ford, gt,

Nieuws: Ford GT, nieuwe ford, gt,

Prijs nieuwe Ford GT bedraagt...

14.04.2016

Het is beslist geen koopje, maar aangezien Ford maar 300 exemplaren bouwt dan ook wel een zeer exclusieve verschijning. De Amerikanen vragen € 530.000,- voor de nieuwe GT. Op onze eigen gele kentekens welteverstaan, dus inclusief alle belastingen.

Direct geld overmaken naar je lokale dealer heeft overigens geen nut. Ford wil van de in 2017 en 2018 te bouwen exemplaren (250 stuks per jaar) heel zorgvuldig een baasje kiezen. Om in aanmerking te komen voor de nieuwe GT kijkt Ford naar eerdere Ford's die je hebt gereden en in het bijzonder of je ooit een GT of GT40 hebt gereden.

Snel handelen, kort in spanning
Inschrijven om in aanmerking te komen voor een GT doe je op de website van Ford. Denk er overigens niet te lang overna, want op 12 mei eindigt de voorinschrijving. In juli hoor je vervolgens of je tot de gelukkige eigenaren hoort. En slaag je daar niet in, wellicht is er dan nog een troost voor je.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model