Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Ford Focus

Nieuws: Ford Focus

MS Design doet Ford Focus

19.09.2011

De 250 pk sterke Ford Focus ST is leuk, maar zal straks niet voor iedereen weggelegd zijn. Het prijskaartje dat hangt aan een door MS Design verfraaide Focus zal in ieder geval een stuk vriendelijker zijn.

MS Design levert voor uiteenlopende auto's en merken optische accessoires. Aan de techniek brandt het bedrijf zich liever niet. Deze behandelde Ford Focus heeft dan ook niet het prestatiepotentieel van de binnenkort verkrijgbare Focus ST, maar ziet er wel minstens zo krijgshaftig uit. Beide staan overigens momenteel als wereldprimeur op de IAA in Frankfurt.

Wat is er mogelijk?
Wil je jouw Focus met 1.6 de indruk laten wekken dat hij zijn mannetje staat in het WRC, dan moet je voor het hele pakket van MS Design gaan. Dit bestaat onder meer uit een forse, afgelakte onderspoiler voor de bestaande voorbumper, ferme zij-skirts, een ook niet onopvallende dakspoiler (tevens in glanzend zwart) en een toegevoegde spoiler aan de achterbumper inclusief diffuser. Helemaal afmaken doe je het met additionele LED-dagrijverlichting en uiteraard grote wielen. MS Design biedt vier wieldesigns en alle met een doorsnede van 20 inch.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model