Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Ford Focus

Nieuws: Ford Focus

Ford tatoeëert Focus

31.12.2010

Wat maakt jouw nieuwe Focus net even anders dan de duizend andere? Een tatoeage! Aldus Ford, die op de nieuwe Focus een fors aantal verschillende graphics wil gaan aanbieden.

Custom graphics noemt Ford de opgeplakte accenten die Amerikaanse klanten binnenkort op hun nieuwe Focus kunnen kiezen. Kopers van de Mustang, Explorer F-150 en Fiesta konden hun bolide al langer 'beplakken' met de vinyl stickers. Het assortiment van ruim 200 verschillende plakkaten wordt nu ook voor de Focus beschikbaar.

Racestrepen
Ford FocusDe mogelijkheid om de nieuwe aanwinst te personaliseren is volgens KC Dallia, Ford brand manager, heel belangrijk. Niet alleen vrolijke accenten op de zijpanelen zijn beschikbaar, maar ook complete racestrepen over de gehele carrosserie zijn leverbaar. De stickers worden gefabriceerd door 3M, kosten tussen de 120 en 470 dollar en krijgen drie jaar garantie mee. Slecht nieuws voor de geïnteresseerden in Nederland en België; de stickers blijven aan de andere kant van de plas, aldus een woordvoerder van Ford Nederland.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model