Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Ford Focus

Nieuws: Ford Focus

Ford Focus door Loder1899

11.04.2008

De Zuid-Duitse tuner Loder1899 heeft een complete accessoirelijn voor de vernieuwde Ford Focus gepresenteerd. Speciaal voor de 3- en 5-deurs Focus komt Loder1899 met een bodykit, een breed scala aan lichtmetalen wielen en een verlagingset.

Voor de gelegenheid heeft Loder1899 een vijfdeurs Ford Focus 2.0 TDCi genomen. Allereerst werd daarvoor een complete bodykit ontworpen. Aan de voorzijde is het de voorspoiler die de aandacht trekt. Aan de achterzijde springt het opzetstuk voor de achterbumper direct in het oog. Maar ook de achterspoiler in rally-look valt op. Wie de Focus van opzij bekijkt dwaalt al snel af richting de meer geprononceerde zijskirts en de lichtmetalen wielen. Die laatste zijn leverbaar in maten van 17 tot 20 inch. De exemplaren onder deze Focus meten 20 inch en zijn voorzien van zwart glanzende effecten en gepolijste delen. Om de wielkasten echt mooi op te vullen is ook het onderstel met 35 mm verlaagd.


Chiptuning

Ford FocusHet geheel oogt sportief, maar is dat ook. De 2.0 liter viercilinder dieselmotor in het vooronder van de Focus werd door Loder1899 getuned. De chiptuning zorgt ervoor dat het vermogen van de motor is gestegen van 136 naar 165 pk. Bovendien is er een uitlaatsysteem gemonteerd dat voor een sportieve klank moet zorgen. Wie belang heeft bij het volledige pakket moet rekening houden met iets meer dan 5.000 euro (spuiten en montage inbegrepen).

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model