Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Ford Focus ST

Nieuws: Ford Focus ST

De nieuwe Ford Focus ST!

15.09.2010

Ford begint er aardig goed in te worden. Kwam de fonkelnieuwe Ford Focus al ineens vanuit ’t niets, ook de ST-variant springt prompt uit…de taart. En die is lekker!

De digitale onthulling van de Ford Focus ST brengt goed en slecht nieuws. Om maar te beginnen met het positieve nieuws. De Focus ST bevat een kracht van 250 pk afkomstig uit een 2.0 liter viercilinder turbobenzinemotor. Deze enige vrijgegeven specificaties bevatten ook meteen (een deel van) het slechts nieuws. De heerlijke en fantastisch klinkende vijfpitter in de huidige ST heeft helaas moeten wijken. Aan de andere kant is de nieuwe Focus ST er 25 pk sterker op geworden met hoogstwaarschijnlijk aanzienlijk betere verbruikscijfers. De 2.5 liter vijfcilinder stond namelijk nogal bekend een flinke slok te lusten.

Geduld
Ford Focus STFord neemt de nieuwe Focus ST mee naar de autoshow in Parijs. Dat is heel mooi. Maar het betreft nog een concept en dat betekent dat de nieuwe Focus ST niet eerder op de vaderlandse wegen te bekennen zal zijn dan begin 2012 zo meldt Ford. Ai, dat vraagt om veel geduld. De nieuwe normale Ford Focus 5-deurs - een driedeurs Focus komt niet - rijdt begin 2011 de showrooms binnen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model