Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Ford Fiesta

Nieuws: Ford Fiesta

Fiesta ECOnetic met 14% bijtelling

03.04.2012

Ford heeft de 1.6 liter TDCi ECOnetic-motor goed onder handen genomen waardoor de verbruikscijfers verder gedaald zijn. De BPM-vrijstelling voor dit model loopt hierdoor tot het einde van 2013

Een jaar geleden stapte Ford laat, maar daadkrachtig, de 14%-markt binnen met de ECOnetic-uitvoeringen van zowel de Focus als de Fiesta. Nu 1 juli - en daarmee de nieuwe emmissie-eisen - dichterbij komt is Ford aan de slag gegaan om de Fiesta nog zuiniger te maken. Dit is dermate goed gelukt dat de Fiesta ECOnetic tot eind 2013 op 14% bijtelling kan rekenen en geen BPM aan het prijskaartje krijgt toegevoegd.

Aandrijving
Ford zet de aangepaste Fiesta in de markt als 'de krachtigste 14%-diesel onder de meest zuinige auto's in het segment'. De 1.6 liter TDCi Duratorq ECOnetic Technlogy zoals de motor voluit heet, levert net als vorig jaar 95 pk en 205 Nm maar heeft hiervoor nog maar 3,3 l/100 km nodig, 0,3 liter minder dan de vorige variant. De uitstoot daalde van 95 naar 87 g/km, een waarde waar maar weinig diesels in het B-segment aan kunnen tippen. De zuinige Fiesta staat per direct bij de dealers met een vanafprijs van € 14.095,-.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model