Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Ford Fiesta

Nieuws: Ford Fiesta

Eerste beelden vijfdeurs Ford Fiesta

07.03.2008

Naast het werelddebuut van de driedeurs Ford Fiesta, toont Ford ook gelijk de vijfdeurs versie. De gloednieuwe Fiesta zal nog dit jaar in beide varianten bij de dealers staan.

De nieuwe Fiesta moet een jong publiek aantrekken en heeft daarom ook een dynamisch uiterlijk meegekrijgen. Bij de vijfdeurs versie is dit niet anders. Ford liet bij de introductie van de nieuwe Fiesta weten af te willen rekenen met het idee dat goedkope auto´s eenvoudig of saai moeten zijn. Die doelstelling is ook bij de vijfdeurs versie behaald. De Fiesta ziet er modern en zeer strak uit.


Vijftal motoren
Ford FiëstaDe nieuwe Fiesta wordt voorlopig leverbaar met een vijftal motoren, waaronder drie benzinemotoren en twee diesels. Bij de benzinemotoren zijn er twee 1.2 16V motor beschikbaar met 60 of 80 pk en een 1.4 16V met 91 pk. Bij de zelfontbranders is er keuze uit een 1.4 TDCI met 68 pk of een 90 pk sterke 1.6 TDCI. Nog voor het einde van het jaar komt er ook een ECOnetic uitvoering van de Fiesta op de markt.

Eind 2008
De nieuwe Fiesta staat nog voor het einde van het jaar bij de dealers. Voor meer informatie van Ford's nieuwste telg verwijzen wij naar het artikel van de driedeurs versie.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model