Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Ford Fiesta wederom met 14% bijtelling

Nieuws: Ford Fiesta wederom met 14% bijtelling

Ford Fiesta terug in de bijtellingklasse van 14%

08.01.2015

Bijtelling, voor mens en merk zowel een vloek als een zegen. Grotendeels doordat de kaarten elk jaar opnieuw geschud worden als gevolg van een aangepaste regelgeving. Maar bij Ford Nederland zijn ze weer gelukkig. Na een korte periode van afwezigheid, komt de Fiesta weer uit in de bijtellingklasse van 14%. Wederom als diesel.

De Ford Fiesta 1.6 TDCi Econetic kwam tot en met 2014 in aanmerking voor een bijtelling van 14%. Echter, per 2015 is dat voorbij omdat zijn CO2-uitstoot van 85 g/km doorvoor niet laag genoeg meer is. Daarom komt Ford nu met een ander dieselblok die het stokje overneemt. Voortaan is de Ford Fiesta uitgerust met een 95 pk sterke 1.5 liter TDCi, goed voor een gemiddelde uitstoot van 82 g/km. En dat betekent weer 14% bijtelling bij zakelijk gebruik.

Direct geprijsd
Het nieuwe dieselmodel is meteen ook al geprijsd. Als instapper schuift Ford de driedeurs 1.5 TDCi Style Econetic Lease naar voren. Indien je € 15.995,- overmaakt is hij van jou. Airco en een radio/CD-speler zijn zoal standaard. Bij de reguliere versies is de Style de goedkoopste optie. Deze is er vanaf € 17.915,-. Geniet je graag van meer luxe, dan is de Titanium geschikt. Die is verkrijgbaar voor € 18.915,-. De vijfdeurs uitvoering heeft telkens een meerprijs van € 500,-.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model