Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Ford Fiesta ST

Nieuws: Ford Fiesta ST

Prijzen nieuwe Ford Fiesta ST en Active bekend

23.05.2018

Voor een kleine 32 mille ben jij eigenaar van één van de heetste compacte hatchbacks van dit moment: de nieuwe Ford Fiesta ST. Met 200 pk en 290 Nm een compacte krachtpatser van jewelste.

Ford introduceerde de nieuwe Fiesta ST een jaar geleden al. Daarover hoeven we je dan ook geen details meer te vertellen, behalve je door te verwijzen naar een opfriscursus. Wat wel nieuwswaarde biedt is het feit dat je voor € 31.790,- beschikt over niet alleen de sportieve prestaties en uitstraling, maar ook over talloze luxe.

Standaarduitrusting Fiesta ST
Het interieur is onder meer uitgerust met Recaro-sportstoelen, een ST-pookknop, een sportstuur met opvallende stiksels en het SYNC 3-infotainmentsysteem met 8 inch touchscreen en B&O Play audiosysteem. SYNC 3 laat zich ook met stemcommando's bedienen en ondersteunt Apple CarPlay en Android Auto. Elektronische hulpsystemen zijn er in de vorm van Lane Keeping Aid, Lane Keeping Alers en cruise control met snelheidsbegrenzer.

Prijzen Fiesta Active
Tegelijk met de prijs van de Fiesta ST maakt Ford ook bekend dat de Fiesta Active te bestellen is vanaf € 23.075,-. Het stoer aangeklede model heeft een grotere bodemspeling dan andere Fiesta's en biedt een hogere zit voor meer overzicht. De Fiesta Active is leverbaar met een 1,0 liter EcoBoost-benzinemotor met 100 pk en een handgeschakelde zesbak of naar wens met zestraps automaat. Optioneel is de exclusieve kleur Lux Yellow, die speciaal voor de Active is samengesteld.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model