Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Ford Fiesta Red & Black Editions

Nieuws: Ford Fiesta Red & Black Editions

Ford prijst Fiesta Red & Black Editions

16.10.2014

Afgelopen zomer introduceerde Ford de 140 pk sterke Fiesta Red & Black Editions. Alle details van de vlotte hatchback werden destijds al uitvoerig belicht, maar het was nog altijd wachten op de exacte prijzen. Tot nu.

De speciale uitvoeringen van de populaire Fiesta beschikken over de krachtigste 1.0 liter krachtbron ooit. Dankzij het opnieuw kalibreren van de vuldrukregeling voor de turbocompressor, Ti-VCT, de intercooler, de gasklepbediening en de ontstekingsverstelling is het vermogen toegenomen van de reguliere 125 pk tot 140 pk. Tevens steeg het koppel naar een maximum van 180 Nm tussen 1400 tpm en 5000 tpm. Voor de Ford Fiesta Red & Black Editions resulteert dit in een sprint van nul naar honderd in negen seconden en een topsnelheid die net de 200 km/h grens kan passeren.  

Contrast
De tweekleurige modellen zijn beschikbaar in Race Red, uitgevoerd met een glanzend zwart dak en glanzend zwarte accenten, en in Panther Black met glanzend rood dak en glanzend rode accenten. Om het model verder te onderscheiden voorziet Ford de sportieve Fiesta´s van sportbumpers voor en achter, sideskirts en een dakspoiler. Beide uitvoeringen staan standaard op 16-inch velgen in de kleur Panther Black metallic. Eén inch groter is tevens beschikbaar tegen een meerprijs van € 300,-.

Per direct leverbaar
De Ford Fiesta Red & Black Editions zijn per direct leverbaar en standaard uitgerust met onder meer voorzien van airconditioning, een audiosysteem met radio/CD/MP3-speler, een AUX- en USB-aansluiting, het Ford SYNC connectiviteitssysteem met AppLink, sportstoelen en de Ford MyKey. De prijs van deze hete hatchback bedraagt minimaal € 17.995,-.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model