Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Ford EcoSport

Nieuws: Ford EcoSport

DC-Design Ford EcoSport leeft boven zijn stand

27.12.2013

De op het oog ietwat guitige Ford EcoSport lijmt niet echt met een uitgesproken super-de-luxe interieur. Toch is dat wel wat het designhuis DC-Design het compacte crossover-model heeft meegegeven.

Ondanks dat het boven de stand is, die LCD-tv en een herboren interieur staan eigenlijk altijd wel goed. Wij hebben er dus niets op tegen als de Indiase tuningsfirma DC-Design besluit de Ford EcoSport werkelijk van al het mogelijke gerief te voorzien. Waar het exterieur met zijn enorme grille, gewijzigde bumpers en nieuwe LED-dagrijverlichting nog vrij gematigd is gebleven, daar is in het binnenste werkelijke alles uit de kast gehaald.

Koning te rijk
In de gemodificeerde EcoSport ben je werkelijk de koning te rijk. Het interieur is volledig in beige leder afgewerkt. Daarnaast is de B-segmenter van een vijfzitter getransformeerd in een ultraluxe 2+2. De twee achterstoelen kunnen in iedere mogelijke positie elektrisch worden versteld, terwijl de inzittenden genieten van het infotainmentsysteem en de twee LCD-schermen. Een slimme toevoeging is de bijrijdersstoel die naar voren kan worden geklapt om zo de passagier op de achterbank van een extreem comfortabele zit- of ligpositie te voorzien. De prijs van al deze toegevoegde luxe is nog niet bekend.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model