Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Ford C-Max

Nieuws: Ford C-Max

Officieel: Ford C-Max met 1.0 driecilinder

14.08.2012

Wat we eigenlijk al wisten is nu door Ford hard gemaakt: de 1.0 liter Ecoboost wordt ook leverbaar in de C-Max en Grand C-Max. In de herfst zullen ze bij de dealers arriveren met 20% bijtelling maar met nog onbekende prijzen.

Ford levert de 1.0 liter Ecoboost-driecilinder met 100 en 125 pk en beide configuraties zullen vanaf november aangeboden worden in zowel de C-Max als Grand C-Max. In het geval van de 5-zits C-Max levert dat een gemiddeld verbruik op van 5,1 l/100 km gepaard gaande met een CO2-uitstoot van 117 g/km, goed genoeg om in aanmerking te komen voor 20% bijtelling bij zakelijk gebruik. De 7-persoons Grand C-Max met de bekroonde driecilinder verbruikt volgens Ford 0,1 liter per 100 kilometer meer, maar valt dankzij een CO2-uitstoot van 119 g/km alsnog in dezelfde lagere bijtellingcategorie.

Toegenomen veiligheid
Tegelijk met de introductie van de 1.0 EcoBoost-modellen breidt Ford het leveringsprogramma van de beide MPV's uit met een groot aantal veiligheids- en connectiviteitsvoorzieningen. Enkele voorbeelden daarvan zijn Active City Stop, Lane Keeping Aid, Lane Departure Warning, Driver Alert, Traffic Sign Recognition, automatisch dim-/grootlicht en het nieuwe SYNC-connectiviteitssysteem.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model