Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Ford C-Max

Nieuws: Ford C-Max

Loder1899 doet Ford C-Max

23.03.2011

Loder1899 vindt de Ford C-Max het minst sportieve jongetje van de klas. Volgens de Duitse tuner zou de Ford C-Max op school de laatste zijn die gekozen wordt tijdens de sportlessen en een echte nerd tijdens de wiskundelessen. Hebben zij soms een andere C-Max voor zich?

Hoe dan ook, Loder1899 probeert een standpunt in te nemen. Waarschijnlijk om de relatief subtiele wijzigingen die ze zelf hebben doorgevoerd goed te praten. En ondanks dat wij het er absoluut niet mee eens zijn dan de C-Max weinig sportiviteit bevat, oogt de C-Max van Loder1899 wel nog net een tikkeltje agressiever.

Spoilerpakket
Zijaanzicht van de getunede Ford C-MaxDie sportieve touch is te danken aan de voorspoiler, diffuser en achterspoiler. Daarnaast is er een sportuitlaatsysteem in ontwikkeling en kan de C-Max met 35 mm verlaagd worden. Rond het geheel af met een paar lichtmetalen wielen (18 - 20 inch) en het plaatje is compleet. Om de agressievere uitstraling te laten matchen met de prestaties levert Loder1899 chiptuning voor de 163 pk sterke dieselmotor. Het vermogen van de motor wordt daarmee getuned tot 190 pk. Niet mis voor een midi-MPV.

Bekijk ons aanbod Ford C-Max

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model