Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Ford C-Max

Nieuws: Ford C-Max

Facelift voor Ford (Grand) C-Max

16.09.2014

Het is nog even wachten tot alle details, maar Ford kondigt hierbij officieel de vernieuwde (Grand) C-Max aan. De voornaamste verandering is het integreren van de nieuwe grille.

Waar vorig jaar geruchten gingen over een debuut in Genève, schoof deze daarna een jaar verder op richting dezelfde show in 2015. Echter heeft Ford goed nieuws, de twee onder handen genomen modellen worden komende woensdag onthuld en gaan debuteren op de Autosalon van Parijs komend oktober.

Even wachten
Naast de vernieuwde voorkant kunnen we ook nieuwe motoren verwachten in combinatie met talloze geavanceerde technologieën. Welke nieuwe krachtbronnen dit zijn is onbekend. Van de nieuwe technologieën die Ford opsomt is het moderne multimediasysteem SYNC de belangrijkste. Dit systeem samen met MyFord zorgt voor meer mogelijkheden om muziek, nieuws, social media en navigatieopties te integreren in de auto.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model